top of page

GRAFISCH ONTWERPER - SERIOUS GAMES

Werken bij Ondernemende Gasten is ervaren dat je het kunt maken. Kom jij het maken?

Wij stellen ons een wereld voor waarin mensen bevlogen naar hun werk gaan en helpen organisaties dit te realiseren. Dit doen wij door effectieve ervaringen te creëren - zoals serious games - die leiden tot echte betrokkenheid en verandering. Wil jij daar met je creativiteit en vormgevingstalent onderdeel van uitmaken? 

We zijn op zoek naar een creatieve grafische ontwerper om ons team te versterken voor 4 dagen per week. Als grafisch ontwerper voor serious games ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van visueel aantrekkelijke en educatief effectieve game-ervaringen.

Grafische vormgeving van serious games

Wij ontwikkelen voor onze opdrachtgevers een grote verscheidenheid aan serious games, van fysieke (bord)spellen tot digitale games. Altijd met een duidelijk leerdoel en op maat gemaakt. Een belangrijk onderdeel van een serious game is het visuele aspect: van het neerzetten van de styleguide tot en met het opleveren van het volledige ontwerp.

 

Wij zoeken een grafisch ontwerper die vanuit zijn/haar/hun eigen creativiteit kan creëren en tegelijkertijd werkt binnen de kaders en wensen van een opdrachtgever. Je grafische werkzaamheden bestaan uit een breed pakket binnen serious games. Zo ben je op hetzelfde moment bezig met het neerzetten van een huisstijl en layout van een bordspel en het andere moment voeg je je illustraties samen in wireframes van een digitale game. 

 

Benieuwd naar een aantal voorbeelden van ons werk? Zie de pagina met 'Ons werk'. 

Wat houdt je werk in?

 • Je ontwerpt toffe visuele elementen en grafische content voor serious games.

 • Je ontwikkelt het volledige visuele aspect van een game: van inventarisatie, het opstellen van een style guide, losse ‘game’ elementen, game personages, tot en met de oplevering van het volledige concept. 

 • Je vertaalt gaming concepten en educatieve inhoud naar aantrekkelijk visuele ontwerpen.

 • Je zorgt voor consistente branding en grafische stijlen in alle game-elementen.

Wie zoeken wij?

 • Je wordt blij van (het werken aan) serious games: van een digitale game tot een illustratie tot en met (de layout) van een bordspel.

 • Je wil jezelf graag ontwikkelen als persoon en professional.

 • Je bent creatief en enthousiast.

 • Je houdt van aanpakken en werkt zelfstandig.

 • Je bent communicatief vaardig en je vindt het leuk om in opdracht aan verschillende projecten te werken.

 • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond en in ieder geval twee jaar werkervaring.

Wat bieden wij?

 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei.

 • Een stimulerende en innovatieve werkomgeving.

 • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van de meest spraakmakende serious games en vernieuwende leerervaringen. 

 • Een goed salaris op basis van je ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals trainingen, een coach, laptop, flexibele werktijden, etc. 

Lijkt het je wat? Stuur dan je CV, een korte motivatie en portfolio naar kevins@ondernemendegasten.nl toe en wie weet drinken we snel een kop koffie bij ons op kantoor in Utrecht. Of thee. Wat jij wil. Heb je vragen, mail dan gerust of bel 06-11001425. 

We kijken ernaar uit om jouw talenten te ontdekken en samen geweldige serious games te creëren. 

 

Meer weten over Ondernemende Gasten? 

Wij, Ondernemende Gasten, stellen ons een wereld voor waarin mensen bevlogen naar hun werk gaan. Mensen komen in beweging als ze ergens in geloven en zich betrokken voelen. Wij geloven dat betrokkenheid begint bij het daadwerkelijk ervaren en doorleven van de ontwikkeling of verandering. Zoals Julius Caesar ooit zei ‘Experience is the teacher of everything’.

Wij creëren effectieve ervaringen die leiden tot versnelling van ontwikkeling en verandering. Dat doen we voor grote organisaties die hun mensen willen ontwikkelen of in beweging willen brengen. Onze ervaringen en spraakmakende serious games zorgen voor betrokkenheid, plezier en energie om samen aan de slag te gaan.

 

We werken voor een grote verscheidenheid van opdrachtgevers, van commerciële bedrijven zoals Bol. en Boskalis, maar ook voor publieke organisaties zoals het Openbaar Ministerie of de Gemeente Haarlem.

We geloven dat werk leuk moet zijn. Zo streven we naar een goede werk-privé balans door een werkweek van 4 dagen, besteden we veel aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en vieren we successen altijd samen.

bottom of page