top of page

Opdrachtgever

Opdracht

Doelgroep

Vorm

Openbaar Ministerie

Vrijspraak

Officieren in opleiding

Bordspel

De vraag

Hoe kunnen we intervisie- en reflectiegesprekken stimuleren tussen officieren van justitie in opleiding?

Ons antwoord

Door het spelen van het bordspel 'Vrijspraak' worden officieren van justitie in opleiding zich bewust(er) van de verantwoordelijkheid van een officier van justitie en hun eigen leerprocessen en vraagstukken. Het spel open het gesprek over onderwerpen als integriteit en persoonlijke ontwikkeling op een laagdrempelige manier.

 

Luister naar elkaar, ga in gesprek over grijze gebieden, steun je medespelers, ga in Hoger Beroep en wees soms de Advocaat van de Duivel… In drie kwartier leren de spelers zichzelf, elkaar en de organisatie beter kennen en leren ze van en met elkaar over de grenzen van afdelingen heen.

Zo heeft Joep dit project beleefd
“Samen met het team van het OM hebben we in korte tijd een fantastisch bordspel gemaakt. Ik vind het mooi dat officieren van justitie in opleiding aan de hand van dit spel op een laagdrempelige manier, écht met elkaar in gesprek gaan. De vlotte speldynamiek, de herkenbare casussen en een aantal speelkaarten die het gesprek verdiepen zijn samen de facilitator voor een diepgaande intervisiegesprek."

50

intervisievragen

In dit bordspel helpen meer dan 50 intervisievragen om als officieren onder elkaar een open gesprek te voeren.

alle

officieren in opleiding

Alle officieren in opleiding spelen dit bordspel tijdens hun opleiding.

1

bordspel

Één bordspel, wat gewoon in de doos bewaard kan worden op kantoor.

Bedankt voor je bericht. Je hoort snel van ons!

Meer weten over ons werk of gewoon nieuwsgierig?

Bel of mail ons via de contactgegevens onderaan de pagina of laat hier je gegevens achter. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

bottom of page