top of page

We werken voor ambitieuze organisaties...

We werken graag met organisaties die gemotiveerd zijn om naar out-of-the box oplossingen te kijken en slaan graag de handen ineen om de ambitieuze doelstellingen te bereiken.

We helpen organisaties om medewerkers te verbinden, activeren en ontwikkelen.

Wij helpen organisaties om medewerkers te verbinden, activeren en ontwikkelen. Dat doen we door het maken van serious games, programma’s, trainingen, events, en communicatie content die mensen verrassen en organisaties in beweging brengen. Zowel digitaal als in levende lijve. Het doel en de doelgroep staan centraal en we werken nauw samen met onze opdrachtgevers. We schakelen snel, zetten onze creativiteit in, en leveren altijd op tijd. Het resultaat zijn trotse medewerkers die zich verbonden voelen, verder groeien, en samen in beweging gaan voor de doelen van de organisatie.

Verbinden, activeren, ontwikkelen

We hebben uitgebreide ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van diverse middelen en programma’s die deze doelen bereiken. Denk aan trainingen, events, podcasts, video’s, serious games en volledige ontwikkelprogramma’s. Zowel digitaal als in levende lijve. We zetten onze ervaring graag in voor jouw vraagstuk. Jouw doel en doelgroep staan centraal, zo realiseren we altijd een passend eindproduct. 

Teams en organisaties komen alleen in beweging als hun medewerkers zich verbonden voelen met elkaar en de organisatie, als zij in actie komen voor de doelen van de organisatie, én wanneer zij zich persoonlijk verder ontwikkelen. Samen zorgen zij voor continue verbeteringen, groei en en positieve beweging. 

We geloven in de kracht van co-creatie en nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Jij kent je organisatie het beste, wij brengen onze ervaring mee. Samen bereiken we het mooiste resultaat. Dat doen we voor o.a. SunWeb Group, PostNL, NS, CJIB, en nog vele andere organisaties. Meer weten over onze projecten? Kijk bij Ons werk, of bel ons!

... en helpen hen groeien en in beweging komen.

Dat deden we eerder voor:

Deelnemer Stiekem mis ik kantoor

Medewerker Minsterie van Buitenlandse Zaken

"Stiekem missen we naast kantoor ook de social talks met collega’s. Naast spanning en sensatie in het spel ook weer even de tijd genomen voor elkaar. Dat was goed."

Lisa de Schepper

Head of People & Change - Sunweb Group

“Het was een plezier om met Ondernemende Gasten te werken. De energie, creativiteit en inspiratie waarmee ze ons bedrijfsevent hebben neergezet is uniek.”

Daarnaast hebben we ook een aantal Ondernemende Vrienden.

Want samen bereik je meer en kom je verder. Daarom werken we samen met partners die hun eigen expertise meebrengen en ons versterken. Denk bijvoorbeeld aan coaches, specifieke trainers, facilitators, film-productie en grafisch ontwerpers.

Maar wie zijn die Ondernemende Gasten?

Wij zijn Ondernemende Gasten. Werken met ons is persoonlijk, snel, verrassend en altijd met een glimlach. Wist je trouwens dat we naast onze projecten voor opdrachtgevers ook regelmatig 'ondernemende uitspattingen' hebben? Klik hier om er meer over te lezen.

Eline Luijken

Martijn Driessen

Tjeerd de Leeuw

Kirsten Petram

Joep Heerings

Kevin Schuurmans

Joep Pennartz

bottom of page