We werken voor ambitieuze organisaties...

We werken graag met organisaties die gemotiveerd zijn om naar out-of-the box oplossingen te kijken en slaan graag de handen ineen om de ambitieuze doelstellingen te bereiken.

We helpen organisaties om medewerkers te verbinden, activeren en ontwikkelen.

Wij helpen organisaties om medewerkers te verbinden, activeren en ontwikkelen. Dat doen we door het maken van serious games, programma’s, trainingen, events, en communicatie content die mensen verrassen en organisaties in beweging brengen. Zowel digitaal als in levende lijve. Het doel en de doelgroep staan centraal en we werken nauw samen met onze opdrachtgevers. We schakelen snel, zetten onze creativiteit in, en leveren altijd op tijd. Het resultaat zijn trotse medewerkers die zich verbonden voelen, verder groeien, en samen in beweging gaan voor de doelen van de organisatie.

Verbinden, activeren, ontwikkelen

We hebben uitgebreide ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van diverse middelen en programma’s die deze doelen bereiken. Denk aan trainingen, events, podcasts, video’s, serious games en volledige ontwikkelprogramma’s. Zowel digitaal als in levende lijve. We zetten onze ervaring graag in voor jouw vraagstuk. Jouw doel en doelgroep staan centraal, zo realiseren we altijd een passend eindproduct. 

Teams en organisaties komen alleen in beweging als hun medewerkers zich verbonden voelen met elkaar en de organisatie, als zij in actie komen voor de doelen van de organisatie, én wanneer zij zich persoonlijk verder ontwikkelen. Samen zorgen zij voor continue verbeteringen, groei en en positieve beweging. 

We geloven in de kracht van co-creatie en nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Jij kent je organisatie het beste, wij brengen onze ervaring mee. Samen bereiken we het mooiste resultaat. Dat doen we voor o.a. SunWeb Group, PostNL, NS, CJIB, en nog vele andere organisaties. Meer weten over onze projecten? Kijk bij Ons werk, of bel ons!

... en helpen hen groeien en in beweging komen.

Dat deden we eerder voor:

Deelnemer Stiekem mis ik kantoor

Medewerker Minsterie van Buitenlandse Zaken

"Stiekem missen we naast kantoor ook de social talks met collega’s. Naast spanning en sensatie in het spel ook weer even de tijd genomen voor elkaar. Dat was goed."

Lisa de Schepper

Head of People & Change - Sunweb Group

“Het was een plezier om met Ondernemende Gasten te werken. De energie, creativiteit en inspiratie waarmee ze ons bedrijfsevent hebben neergezet is uniek.”

Daarnaast hebben we ook een aantal Ondernemende Vrienden.

Want samen bereik je meer en kom je verder. Daarom werken we samen met partners die hun eigen expertise meebrengen en ons versterken. Denk bijvoorbeeld aan coaches, specifieke trainers, facilitators, film-productie en grafisch ontwerpers.

Maar wie zijn die Ondernemende Gasten?

Wij zijn Joep, Kevin en, jawel, nog een keer Joep. Werken met ons is persoonlijk, snel, verrassend en altijd met een glimlach. Wist je trouwens dat we naast onze projecten voor opdrachtgevers ook regelmatig 'ondernemende uitspattingen' hebben? Klik hier om er meer over te lezen.

Joep Heerings

Ik ben een creatieve projectmanager met een hart voor persoonlijke groei van mensen in alles wat we maken. Ik houd van vernieuwende dingen realiseren in nauwe samenwerking met anderen en ben goed in het verbinden van mensen en ideeën. 

Ik heb ervaring in

  • Communicatie, activatie, community building en (virtuele) events, o.a. voor Loyens & Loeff, ING, Arcadis, ASML en Greenchoice.

  • Ontwikkel- en innovatieprogramma’s voor o.a. Arcadis en Primark.

Mijn laatste ondernemende uitspatting

Samen met ondernemende vriend Marcel Bamberg maakte ik een podcast serie met verschillende Olympische topsporters: De Finale

Kevin Schuurmans

Ik ben een ondernemende projectmanager die (grote) groepen professionals in beweging wil krijgen. Het allerleukst vind ik de ontwikkeling en begeleiding van programma’s die gaan over inhoud én gedrag.

Ik heb ervaring in

  •  Activatieprogramma’s omtrent waarden en strategie o.a. voor de Belastingdienst, Trustmoore, ABN Amro en Eneco.

  • Ontwikkeling en begeleiding van (jong) talentprogramma’s o.a. voor Heineken, Arcadis en Antea.

  • Ontwikkeling en uitrol van (online) serious games, o.a. voor PON, NS en Rabobank.

Mijn laatste ondernemende uitspatting

Om de beste serious games van het land beschikbaar te maken voor meer organisaties ben ik www.seriousgamen.nl gestart. Word ik óók blij van!

Joep Pennartz

Ik ben een ondernemende en creatieve projectmanager. Ik ben goed in het op gang brengen van nieuwe projecten, het bedenken van verfrissende concepten en het volgens planning realiseren hiervan. 

Ik heb ervaring in

  • Ontwikkeling en uitrol van (online) serious games, o.a. voor Meander Medisch Centrum, PON, Eneco en NS.

  • Activatiecampagnes, o.a. voor PostNL, Gemeente Haarlem, FrieslandCampina

  • Ontwikkelprogramma’s, o.a. voor Arcadis en Royal FloraHolland.

Mijn laatste ondernemende uitspatting

1 dag per week bouw ik Tiny Houses. Duimstok achter mijn oor en gaan.​