top of page

We zijn op zoek naar een Ondernemende Projectmanager communicatie, activatie en ontwikkeling.

 

Een Ondernemende Gast(e)

Kom jij ervaren dat je het kunt maken?

Verbinden, activeren, ontwikkelen

Teams en organisaties komen alleen in beweging als hun medewerkers zich verbonden voelen met elkaar en de organisatie, als zij in actie komen voor de doelen van de organisatie, én wanneer zij zich persoonlijk verder ontwikkelen. Samen zorgen zij voor continue verbeteringen, groei en en positieve beweging. En dat is precies waar jij als Ondernemende Gast(e) van onschatbare waarde kunt zijn.

Als Ondernemende Gast(e) word je verantwoordelijk voor je eigen projecten op het gebied van verbinding, activatie en ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken en ontwikkelen van een serie activiteiten om verbinding tussen medewerkers van een organisatie te stimuleren. Of het lanceren van een interactieve campagne om de hernieuwde strategie van een organisatie tot leven te wekken bij de medewerkers. En in een volgend project ben je bezig met het opzetten van een ontwikkeltraject om medewerkers voor te bereiden op hun veranderende werktaken. In al deze projecten ben je eindverantwoordelijk, werk je zelfstandig en doe je een uitgebreid beroep op je creativiteit, project management- en stakeholders management-skills. 

Daarnaast zijn we als team allemaal actief op commercieel vlak. Van het voeren van gesprekken met potentiële opdrachtgevers en het maken van voorstellen tot het organiseren van (online) events om meer naamsbekendheid te krijgen. Ook op dit vlak draag jij je steentje bij, vanuit je eigen kracht.

Je komt terecht in een ambitieus team van een snel groeiende start-up. We werken hard en vol passie, maar we vinden ons leven naast ons werk zeker zo belangrijk. Daarom werken we 4 dagen per week, zodat je tijd overhoudt voor alle andere dingen in je leven die je belangrijk vindt. Lijkt het je wat? Kom dan snel langs voor een kop koffie. Of thee. Wat jij wil.

Wat breng je mee?

 • Je bent creatief, doortastend en staat met beide benen op de grond.

 • Je vindt het leuk om ondernemende projecten op te starten. Of je nou podcasts maakt, oma's in verzorgingstehuizen helpt, of tiny houses bouwt; je hebt een drijfveer om ook buiten je werk ondernemend bezig te zijn.

 • Je hebt een afgeronde WO-master op zak.

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring.

 • Je hebt ervaring als eindverantwoordelijke voor projecten met verschillende stakeholders.

Wat is je perspectief?

We bieden je:

 • De kans om je expertise verder te ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers projecten te leiden.

 • Ruimte om je commerciële vaardigheden en netwerk uit te breiden.

 • Een plek om te experimenteren, leren en beter worden in het (verder) opbouwen van een bedrijf. We hebben grootse dromen en hopen dat jij die dromen kunt helpen aanscherpen met jouw perspectief. We zullen de komende jaren veel nieuwe dingen opzetten en jouw ideeën en ontwikkelkracht zijn hierin onontbeerlijk.

 • Een marktconform salaris.

 • Een vrij te besteden budget aan je persoonlijke ontwikkeling.

 • Een hecht team vol ondernemende ambities.

Wat vinden wij belangrijk?

Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel, omdat we geloven dat we samen het beste werk leveren als we er plezier in hebben en ieder in haar of zijn eigen kracht staat.  We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en het liefst met een dikke glimlach weer weggaat. Daarom hebben we een aantal uitgangspunten als je met ons komt werken:

 • We werken 4 dagen per week waarvan 2 op ons kantoor in Utrecht. De vijfde dag (in overleg te bepalen welke dag) besteden we aan onze families, hobby's of ondernemende uitspattingen. 

 • Samen maken we ons bedrijf en iedereen is daar een belangrijk onderdeel in. Daarom besteden we tijd, ruimte en budget aan onze ontwikkeling als persoon, als team en als bedrijf.

 • We geven en gunnen elkaar het vertrouwen, de vrijheid en de verantwoordelijkheid om onze eigen draai te geven aan het bedrijf en helpen elkaar waar mogelijk.

 • We maken tijd voor gezellige vrijdagmiddagen, uitjes én alles waar we samen zin en behoefte aan hebben!

Solliciteren?

Wil je meer weten? Bel dan met Joep Pennartz op 06-19520901 of mail naar joepp@ondernemendegasten.nl

Ben je al helemaal enthousiast? Stuur dan je cv en een korte video waarin je ons vertelt over een initiatief of project van jou waar je ontzettend trots op bent naar joepp@ondernemendegasten.nl. We nemen dan snel contact met je op over een eventuele nadere kennismaking op ons kantoor in Utrecht.

CREATIEVE PROJECTMANAGER

bottom of page