Start-up Stage

Onze wereld vraagt om steeds meer ondernemerschap. Bedrijven kunnen niet meer op de automatische piloot varen en medewerkers zoeken meer eigenaarschap in hun werk. Dat betekent dat medewerkers steeds vaker de innoverende kracht zijn, zelf nieuwe kansen spotten bij klanten en hun organisatie versnellen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, daarom helpen we ze daar een handje bij. Met innovatieprogramma’s, ontwikkeltrajecten en vette serious games stimuleren we intern ondernemerschap.

 

Wij zijn Ondernemende Gasten en om onze start-up nog sneller te laten groeien zoeken we een top-stagiair. Iemand die met ons wil ondernemen en onze online presence vergroot. Iemand die direct met de twee oprichters wil samenwerken en online marketing experimenten opzet. Iemand die met ons bij klanten langsgaat en meehelpt trainingen te faciliteren. Iemand die op vrijdag een biertje meepakt en op maandag-ochtend weer even vrolijk wil knallen!

Voel je je nu al aangesproken, en zie jij je komende stage-periode als Start-up Stagiair wel zitten? Lees dan verder en stuur ons een berichtje.

Wat ga je doen?

Als Start-up Stagiair ben je onze rots in de branding en kun je op meerdere terreinen uit de voeten. Ons werk zit boordevol verrassingen en je wordt overal bij betrokken. Je werkt direct met ons samen, we maken samen een plan voor jouw ontwikkeling en we zullen je uitgebreid begeleiden.

  • Online - We willen online groeien en ons verhaal bij meer organisaties onder de aandacht brengen. Om dit te bereiken maak je samen met ons een onlinestrategie om onze bekendheid te vergroten. Je voert experimenten uit, schrijft toffe teksten en maakt vette posts.

  • Naar de klant - We zijn vaak op bezoek bij klanten en we hopen dat je ook hier met ons mee gaat. Tijdens een kennismakingsgesprekken, maar ook bij opdrachten. Je bereidt bijvoorbeeld de serious-games voor en helpt op de dag zelf in de begeleiding.

  • En nog veel meer - In onze start-up komen er steeds weer nieuwe dingen op ons af. We experimenteren veel en sturen snel bij. Er is dus alle ruimte om jouw frisse, gekke en grootse ideeën uit te werken en te realiseren. 

Wat krijg je van ons?

  • Alle ruimte - Je krijgt een brede en verantwoordelijke rol waarin je alle ruimte krijgt om zelf initiatief te nemen en je dromen waar te maken.

  • Uitgebreide begeleiding - We laten je natuurlijk niet aan je lot over. We werken nauw samen en maken samen met jou een ontwikkelplan zodat je alles uit je stage haalt.

  • Vet kantoor - Ons kantoor zit tussen allerlei andere start-ups op de Europalaan 20 in Utrecht. 

  • Stagevergoeding - We geven je een stage vergoeding van €250,- per maand (op basis van 4 dagen per week).

Wie zoeken we?

  • Persoonlijkheid -​ Waarschijnlijk zeggen je vrienden over jou dat jij degene bent die altijd (te) gekke ideeën heeft en je zaakjes linksom of rechtsom altijd voor elkaar krijgt. Je bent energiek, open en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Af en toe gaat er zeker iets mis, maar je leert hiervan en gaat gewoon weer verder.

  • Studie - Eigenlijk maakt je studie ons niet zo veel uit. Als je je maar thuis voelt in de wereld van online marketing, ondernemerschap en het bedrijfsleven.

  • Beschikbaarheid - Je stage kan op elk moment ingaan, afhankelijk van jouw stageperiode. We willen wel graag dat je minimaal 3 maanden blijft.

Word jij onze nieuwe Start-up Stagair?

Zie jij je stage bij ons al helemaal voor je? Of twijfel je nog en heb je een paar vragen voor ons? Stuur ons een bericht en vertel het ons. Hopelijk tot snel!