top of page

Mijn achtergrond: Ik ben derde jaar CMD (Communicatie Multimedia Design) student aan de Haagse Hogeschool. Ik heb een minor in Game Development gedaan en daar mijn richting een beetje gevonden. Nu loop ik stage bij Ondernemende Gasten en werk ik mee van allemaal verschillende taken.

Op mijn vrije dag: Ben ik voornamelijk te vinden in de boulderhal. Ik boulder al mijn hele leven en heb dit meegekregen van mijn ouder. Als kind reisde ik de hele wereld af samen met mijn ouders om op de meest bijzondere plekken echte rotsen te beklimmen. Nu ik ouder ben speelt boulderen nog steeds een grote rol in mijn leven. Zo ben ik afgelopen zomer twee maanden in Zuid-Afrika geweest om daar te boulderen. Ik werk ook als Jeugdtrainer en Routesetter in de boulderhal in Den Haag.

Mijn laatste ondernemende uitspatting: Dat zal wel het opstarten van mijn eigen museum zijn, in mijn kinderkamer, toen ik 8 was. Hier konden familie en vrienden komen kijken naar mooie artefacten die ik had verzameld op mijn reizen. En sommige waren zelfs te koop!
Daarom werk ik bij

Ondernemende Gasten: Ik werk voornamelijk bij Ondernemende Gasten om erachter te komen of ik mijzelf dit zie doen voor mijn werk. Ik wil graag nieuwe dingen leren en van zo veel mogelijk verschillende werkzaamheden mee proeven.

lenchop@ondernemendegasten.nl
-

Lencho

Stagiaire
Lencho
bottom of page