top of page

Bedankt voor je bericht. Je hoort snel van ons!

Meer weten over ons werk of gewoon nieuwsgierig?

Bel of mail ons via de contactgegevens onderaan de pagina of laat hier je gegevens achter. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

250+

48

6

Deelnemers wereldwijd

Uren

Wereldsteden

Arcadis

De vraag

Hoe kunnen we onze medewerkers de kans geven om hun digitale vaardigheden te verbeteren, te verbinden met gelijkgestemde collega's en te ervaren hoe ze samen grote impact kunnen maken?

Ons antwoord

Samen met en voor Arcadis bedachten en organiseerden we de low Code Orange - the Citizen Development Makeathon, een 48 uur durend volledig virtueel innovatie-evenement. 

Opdrachtgever

Arcadis

Opdracht

Doelgroep

Vorm

Innovatie event

Arcadianen

(low) Code Orange

250 Arcadianen van over de hele wereld kregen de kans om te werken aan echte stedelijke uitdagingen met data van zes wereldsteden en ontwikkelden no- en low-code applicaties en dashboards. Tijdens de live webcast (van 12 uur per dag!) was er tijd voor inspiratie door middel van interviews met senior leiders binnen Arcadis en de data-enthousiaste deelnemers zelf.

 

Dit zei Freek Matheij - Global BI, Data & Analytics Platform Director bij Arcadis

Samen met Ondernemende Gasten hebben wij het grootste virtuele event binnen Arcadis georganiseerd. Vanaf het begin tot het eind heeft Ondernemende Gasten enorme drive gehad om er een echt een succes van te maken, iets onvergetelijks, iets unieks, en dat is gelukt! Het was echt fantastisch en echt een team effort! Ik raad iedereen aan om contact op te nemen met Ondernemende Gasten als je een event wilt organiseren.

bottom of page