top of page

BDR Thermea Group

De vraag

Hoe kunnen we onze 6000+ medewerkers, verdeeld over 17 landen, informeren over onze global values en hen de waarde van deze values laten ervaren?

Ons antwoord

Global Values Day 2022. Een dag waarop alle collega’s van BDR Thermea samen komen. Op hun eigen locatie, verdeeld over 17 (!) landen. In het 1,5 uur durende programma hebben alle deelnemers zelf ervaren wat de values betekenen en waarom nou net deze values hen binden. ​

6200

17

Medewerkers bereikt

Landen en alle merken

Opdrachtgever

BDR Thermea group

Opdracht

Doelgroep

Vorm

Hybride event

Medewerkers wereldwijd 

Global Values Day

Hoe zag dat er uit?

Geen lange presentaties over de values en strategie voor de komende jaren. Tijdens Global Values Day draaide het om samen met collega’s ontdekken wat het belang van deze values is in een speciaal ontwikkelde escape room. Daarnaast werden er persoonlijke anekdotes gedeeld en werd het startsein gegeven voor de Value Awards. Deze awards zijn later in 2022 zijn uitgereikt aan collega’s die de waarden in hun dagelijkse werk tot uiting brengen. Alles met als doel om collega’s hun eigen verhalen over de waarden te laten delen en de waarden tot leven te wekken.

Bedankt voor je bericht. Je hoort snel van ons!

Meer weten over ons werk of gewoon nieuwsgierig?

Bel of mail ons via de contactgegevens onderaan de pagina of laat hier je gegevens achter. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

bottom of page