top of page

Laudes Foundation

De vraag

Hoe kunnen we onze medewerkers (opnieuw) verbinden met elkaar, onze geschiedenis en de toekomstplannen?

Ons antwoord

Een vijfdaagse offsite met een interactief en afwisselend programma voor en door medewerkers. Het gehele programma is ontwikkeld, gerealiseerd en gefaciliteerd met mensen van Laudes.

85

5

Mensen

Dagen

1

locatie

Opdrachtgever

Laudes Foundation

Opdracht

Doelgroep

Vorm

Offsite

Laudes medewerkers

Een 'reis' terug in de geschiedenis

Tijdens het programma kwamen mensen van over de hele wereld bij elkaar om elkaar, na een lange periode, weer eens fysiek te ontmoeten. Tegelijkertijd was er een inhoudelijk programma waarin men stil stond bij de huidige situatie van de organisatie, strategische onderwerpen en de toekomst van filantropie en de rol van Laudes daarin. Fysiek en digitaal waren er op momenten experts en sprekers betrokken, om ook de externe blik naar binnen te halen. Tijdens de interactieve sessies, onder andere een 'dragon's den' en een serious game, ging iedereen aan de slag met de inhoudelijke onderwerpen. Uiteraard was er ook veel aandacht voor de verschillende aanwezige culturen, er was goed eten en veel tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten.

Bedankt voor je bericht. Je hoort snel van ons!

Meer weten over ons werk of gewoon nieuwsgierig?

Bel of mail ons via de contactgegevens onderaan de pagina of laat hier je gegevens achter. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

bottom of page