top of page

Opdrachtgever

Opdracht

Doelgroep

Vorm

Laudes Foundation

Laudes offsite

Laudes medewerkers

Offsite

De vraag

Hoe kunnen we onze medewerkers (opnieuw) verbinden met elkaar, onze geschiedenis en de toekomstplannen?

Ons antwoord

Een vijfdaagse offsite met een interactief en afwisselend programma voor én door medewerkers. Het gehele programma is ontwikkeld, gerealiseerd en gefaciliteerd met mensen van Laudes. ​Tijdens het programma kwamen mensen van over de hele wereld bij elkaar om elkaar fysiek te ontmoeten. Naast het faciliteren en stimuleren van deze ontmoetingen stond men in het inhoudelijke programma stil bij de huidige situatie van de organisatie, strategische onderwerpen en de toekomst van filantropie. Om te leren van andermans perspectief verbonden we niet alleen medewerkers aan elkaar, maar sloten er ook externe sprekers en experts aan. De hoogtepunten waren onder andere de speciaal ontwikkelde serious game en de 'Laud'ackathon'. In de 'Laud'ackathon ontwikkelden teams ideeën voor het Laudes innovatie fonds. Een aantal van deze ideeën werden direct gefinancierd en gerealiseerd.

85

deelnemers

85 deelnemers vanuit alle locaties van Laudes wereldwijd.

5

dagen

Een volledig programma van 5 dagen. Van de eerste aankomst, de inhoudelijke sessies en de briefjes op ieders kamer - aan alles gedacht.

1

locatie

Een schitterende locatie en omgeving die het programma versterken.

Bedankt voor je bericht. Je hoort snel van ons!

Meer weten over ons werk of gewoon nieuwsgierig?

Bel of mail ons via de contactgegevens onderaan de pagina of laat hier je gegevens achter. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

bottom of page