top of page

Wij zoeken een Creatieve en Ondernemende Stagiair(e) die meewerkt aan opdrachten voor opdrachtgevers, een rol pakt in onze marketing en ontwikkeling van onze medewerkers.

Ben jij ...

 • iemand die proactief handelt en het lef heeft te leren en te experimenteren?

 • iemand die meehelpt op projecten, intern dingen oppakt en vette communicatie concepten bedenkt (en gelijk uitvoert)?

 • iemand die graag vertrouwen krijgt en de ruimte durft te nemen om zelfstandig dingen te ondernemen?


Als stagiair(e) bij Ondernemende Gasten werk je mee in projecten, houd je je bezig met onze (online) marketing, wordt je eindverantwoordelijk voor je eigen interne project en bouw je mee aan de groei van ons bedrijf. 

Kom jij ervaren dat je het kunt maken?


Wat doet Ondernemende Gasten?

Als Ondernemende Gasten helpen we organisaties om medewerkers te verbinden, activeren en ontwikkelen. Met serious games, ontwikkelprogramma’s, trainingen, events, en communicatie content. Zowel digitaal als in levende lijve. Het resultaat: trotse medewerkers die zich verbonden voelen, verder groeien en samen in beweging komen voor de doelen van hun organisatie.

We zijn 5 jaar geleden gestart en volop aan het groeien. Inmiddels zijn we met 9 'Ondernemende Gasten', zijn we onze eerste 'side-business' gestart en loopt onze agenda vol met leuke projecten. Ondertussen zijn we volop aan het experimenteren om verder te groeien en hopen dat jij ons hierbij komt helpen. Je krijgt interessante projecten, volop begeleiding en de kans om mee te werken aan projecten. Dus ben jij ondernemend, leergierig en klaar om je handen uit de mouwen te steken? Stuur ons een bericht. 


Een greep uit het takenpakket

 • Je werkt mee in projecten voor opdrachtgevers zoals bol., Boskalis, gemeente Amsterdam. en Royal FloraHolland. Bijvoorbeeld bij het maken van serious games, digitale content zoals podcasts of ontwikkelprogramma's.

 • Je helpt mee aan de (online) marketing van Ondernemende Gasten. Misschien heb je wel een vet idee voor een campagne of help je mee aan onze nieuwe website. 

 • Je helpt mee met het ontwikkelen van 'projecten uit eigen koker'. Dit zijn projecten die we niet voor een klant maken, maar in eigen beheer. Check deze post over de Belevingsboost voor een voorbeeld. 


Wat bieden we jou?

Vrijheid en vertrouwen, zodat jij op je eigen manier kunt experimenteren en leren.
Diversiteit in je werk! Voor projecten werk jij mee aan het bedenken van oplossingen voor de klant. Intern help je mee op kantoor of ben je bezig met het uitzetten van events of de ontwikkeling van communicatie strategieën voor de marketing (wees niet bang, koffie wordt voor je gehaald en iedereen helpt mee met de afwas).
Een levendige werkplek in Utrecht, waar jij kunt binden met alle collega's. Er is gratis lunch op kantoor en je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
Intensieve wekelijkse begeleiding.

Wat zijn de randvoorwaarden?

 • Vanaf: vanaf juni, afhankelijk van jouw beschikbaarheid

 • Duur: 3 - 5 maanden

 • Tijd per week: 3 of 4 dagen per week

 • Vergoeding per maand: € 200,- tot € 300,- (afhankelijk van aantal dagen).

 • Reiskosten vergoeding: in overleg


Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Bel dan met Nienke Huis in t Veld (06-2455 8818) of mail naar nienkeh@ondernemendegasten.nl

Ben je al helemaal enthousiast? Stuur dan je cv en een (korte) motivatie naar nienkeh@ondernemendegasten.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over een nadere kennismaking op ons kantoor in Utrecht.

CREATIEVE ONDERNEMENDE STAGAIR(E)

bottom of page