top of page

Wij zoeken een Creatieve en Ondernemende Stagiair(e) die meewerkt aan opdrachten voor opdrachtgevers, een rol pakt in onze marketing en ontwikkeling van onze medewerkers.

Ben jij ...

 • iemand die proactief handelt en het lef heeft te leren en te experimenteren?

 • iemand die meehelpt op projecten, intern dingen oppakt en vette communicatie concepten bedenkt (en gelijk uitvoert)?

 • iemand die graag vertrouwen krijgt en de ruimte durft te nemen om zelfstandig dingen te ondernemen?


Als stagiair(e) bij Ondernemende Gasten werk je mee in projecten, houd je je bezig met onze (online) marketing, wordt je eindverantwoordelijk voor je eigen interne project en bouw je mee aan de groei van ons bedrijf. 

 

Kom jij ervaren dat je het kunt maken?


Wat doet Ondernemende Gasten?

We zijn 3,5 jaar geleden gestart en volop aan het groeien. Inmiddels zijn we met 7 'Ondernemende Gasten', zijn we onze eerste 'side-business' gestart en loopt onze agenda vol met leuke projecten. Ondertussen zijn we volop aan het experimenteren om verder te groeien en hopen dat jij ons hierbij komt helpen. Je werkt direct samen met de oprichters en krijgt volop begeleiding. Dus ben jij ondernemend, verantwoordelijk en klaar om je handen uit de mouwen te steken? Kom naar ons :)
Als Ondernemende Gasten helpen we organisaties om medewerkers te verbinden, activeren en ontwikkelen. Met serious games, ontwikkelprogramma’s, trainingen, events, en communicatie content. Zowel digitaal als in levende lijve. Het resultaat: trotse medewerkers die zich verbonden voelen, verder groeien en samen in beweging komen voor de doelen van hun organisatie.

Een greep uit het takenpakket

 • Je werkt mee in projecten voor opdrachtgevers zoals PostNL, NS, Bol en de Gemeente Haarlem. Bijvoorbeeld bij het maken van serious games, digitale content zoals podcasts of ontwikkelprogramma's.

 • Je helpt je collega's in hun persoonlijke ontwikkeling door het uitbreiden van de learning en development mogelijkheden. Bijvoorbeeld door het verbeteren van het huidige onboarding programma of met het doorontwikkelen van het ontwikkelingsprogramma.

 • Je helpt mee aan de (online) marketing van Ondernemende Gasten. Misschien heb je wel een vet idee voor een campagne, of help je mee aan onze nieuwe website.

 • Je helpt mee met het ontwikkelen van 'projecten uit eigen koker'. Dit zijn projecten die we niet voor een klant maken, maar in eigen beheer. Check deze link voor ons laatste project.


Wat bieden we jou?

Vrijheid en vertrouwen, zodat jij op je eigen manier kunt experimenteren en leren.
Diversiteit in je werk! Voor projecten werk jij mee aan het bedenken van oplossingen voor de klant. Intern help je mee op kantoor of ben je bezig met het uitzetten van events of de ontwikkeling van communicatie strategieën voor de marketing (wees niet bang, koffie wordt voor je gehaald en iedereen helpt mee met de afwas).
Een levendige werkplek in Utrecht, waar jij kunt binden met alle collega's. Er is gratis lunch op kantoor en je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
Intensieve wekelijkse begeleiding.

Wat zijn de randvoorwaarden?

 • Vanaf: zo snel mogelijk, afhankelijk van jouw beschikbaarheid

 • Duur: 3-5 maanden

 • Tijd per week: 3 of 4 dagen per week

 • Vergoeding per maand: € 300,- tot € 400,- (afhankelijk van aantal dagen).

 • Reiskosten vergoeding: in overleg


Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Bel dan met Joep Pennartz op 06-19520901 of mail naar joepp@ondernemendegasten.nl

Ben je al helemaal enthousiast? Stuur dan je cv en een (korte) motivatie naar joepp@ondernemendegasten.nl. We nemen dan zo spoedig contact met je op over een nadere kennismaking op ons kantoor in Utrecht.

CREATIEVE ONDERNEMENDE STAGAIR(E)

bottom of page