top of page

Mijn achtergrond: Als 18 jarige student ben ik vanuit Amstelveen de wijde wereld ingetrokken naar het mooie Enschede om daar Industrial Design Engineering te studeren. Na mijn master ben ik 2 jaar geleden gestart bij Jelmer als Young Professional. Vanuit Jelmer werkte ik op detacheringsbasis eerst bij Dura Vermeer als BIM- en proces coordinator op twee renovatie projecten. Daarna heb ik als projectleider innovatie woonboten bij het Ingenieursbureau van de Gemeente Amsterdam gezeten en deed ik tegelijk een innovatie opdracht bij het Ingenieursbureau MH Poly. In de afgelopen twee jaar heb ik verschillende rollen mogen bekleden maar altijd met de focus op innovatie. Ik ben graag creatief en wil dan ook mijn creatieve uitspattingen kunnen combineren binnen mijn rol. Daarom is Ondernemende Gasten voor mij de perfecte match!

Op mijn vrije dag: Creatief bezig zijn en iets nieuws maken. Ik schilder graag en maak ook vaak kunstwerken in opdracht voor vrienden en familie. Daarnaast ben ik bezig met het maken van eigen sieraden in zilver en goud door middel van een edelsmid cursus. Ik hou van afwisseling, dus naast al het creatieve ben ik ook graag buiten en houd ik ontzettend van sporten. Ik vind het heerlijk om een dagje te golf surfen in Scheveningen of om op vakantie de perfecte golf achterna te reizen.

Mijn laatste ondernemende uitspatting: Misschien niet mijn laatste creatieve uitspatting, maar wel verreweg de leukste en de lekkerste. Tijdens de middelbare school heb ik creatieve taarten gebakken voor feesten en partijen. De make-up taart met marsepein lipstick en zoveel mogelijk glitters was de mooiste creatie en is mij altijd bijgebleven.

Daarom werk ik bij Ondernemende Gasten: Binnen Ondernemende Gasten kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten gaan en inzetten voor ontzettend leuke en uitdagende opdrachten. Het leuke van een start-up is dat je van elk onderdeel binnen de bedrijfsvoering wat meekrijgt en ook zelf nog veel kan opzetten wanneer je het team enthousiast weet te krijgen. Mijn droom is om ooit een eigen onderneming op te starten en ik denk dat Ondernemende Gasten mij op ondernemen nog heel veel meer kan leren.

elinel@ondernemendegasten.nl
06 - 18 41 63 49

Eline

Projectmanager communicatie, activatie en ontwikkeling
Eline
bottom of page