top of page

Mijn achtergrond: Als kleine Joep had ik 1 droom: prof schaatser worden. Maar toen ik 21 was en een aantal jaar van en voor het schaatsen had geleefd besloot ik te stoppen en de wijde wereld in te trekken. Tijdens mijn studie innovatie management verhuisde ik naar Australië en richte ik mijn eerste bedrijf op: "Shacky". We bouwden Tiny Houses en verhuurden deze samen met lokale boeren rondom Melbourne. Onze gasten wilden een weekend weg uit de stad, naar de prachtige natuur en steunden via Shacky de lokale boeren. Terug in Nederland werkte ik 1,5 jaar bij Frisse Blikken voordat ik samen met Kevin Ondernemende Gasten oprichtte.

Op mijn vrije dag: pak ik m'n mountainbike om een rondje door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug te scheuren.

Tijdens de eerste lockdown zocht ik een manier om de rustige dagen door te komen en iets totaal anders te doen. Ik kwam uit bij de vakmannen van Liberté Tiny Houses. Samen met hen timmerde ik een jaar lang Tiny Houses en zette we een 'Tiny House verhuur platform' op.

Omdat ik het ontzettend interessant vind om in de wereld van onze diverse opdrachtgevers te duiken, me het onderwerp eigen te maken en vervolgens de vertaalslag te maken naar de oplossing die we ontwerpen. Dat kan een evenement zijn, een serious game, een radioshow of iets totaal anders. Steeds weer nieuwe dingen leren, dat vind ik geweldig!

Joep

Oprichter
Joep
bottom of page