top of page

Mijn achtergrond: Na mijn jeugd in Groenlo (in de Achterhoek), begon ik tijdens mijn studie Bedrijfskunde in Nijmegen met ondernemen. Ik handelde in tweedehands fietsen voor studenten. Daarna verkocht ik samen met twee anderen op maat gemaakte overhemden en runden we een winkel. Bij mijn eerste baan, bij Frisse Blikken, had ik ook al snel een ondernemende rol. Na 8 jaar was het bij Frisse Blikken voor mij een hele mooie stap om samen met Joep te starten met Ondernemende Gasten.

Op mijn vrije dag: ga ik er lekker op uit met mijn vrouw en kinderen. Naar de speeltuin, een stuk met de trein of naar Opa en Oma. Daarnaast word ik heel blij van mijn wekelijkse pot voetbal in de kelderklasse.

Mijn laatste ondernemende uitspatting: Vanuit Ondernemende Gasten hebben we een platform opgezet waar het aanbod van de tofste serious games aangeboden wordt: www.seriousgamen.nl.

Daarom werk ik bij Ondernemende Gasten: Het bij elkaar en in beweging brengen van mensen vind ik het leukste dat er is. Eén van de principes van waaruit we werken is het leuk en verleidelijk maken van de inhoud, en dat levert eigenlijk altijd blije en positieve mensen op. Die combinatie maakt dat ik het fantastisch vind om bij Ondernemende Gasten te werken.

kevins@ondernemendegasten.nl
06 - 11 00 14 25

Kevin

Oprichter
Kevin
bottom of page