top of page

Mijn achtergrond: Ik ben opgegroeid in Almere en heb daarna ‘Industrieel Ontwerpen’ en ‘Design for Interaction’ gestudeerd aan de TU Delft. Ik was helemaal verzot geraakt op het ontwerpen van ruimtelijke ervaringen en via die hoek de escape rooms en serious games ingerold. Ik hou me graag bezig met de interactie van de spelers en hoe de visuele vormgeving de spelers beïnvloedt. Nadat ik een poos als freelance ontwerper heb gewerkt en twee dagen in de week in een bakkerswinkel stond, was het tijd voor mij om weer in een creatief team samen te werken.

Op mijn vrije dag: In de ochtend ga ik sporten en in de middag kan je mij in Rotterdam vinden: in de dierentuin of in de stad een kop koffie drinken. Of ik ga kokkerellen met een nieuw recept en probeer zelf een brood te bakken.

Mijn laatste ondernemende uitspatting: Als freelancer heb ik een volledige escape room ontworpen en ontwikkeld! Dit was een onboarding game voor een supermarkt die de originele kruidenierswinkel had nagebouwd en deze stond vol met vintage tools.

Daarom werk ik bij Ondernemende Gasten: Ik was op zoek naar een leuk team dat toffe dingen maakt en dat heb ik bij Ondernemende Gasten gevonden! Ik sta helemaal achter de overtuiging dat ervaringen mensen kunnen raken en in beweging brengen.

Lana

Grafisch Ontwerper
Lana
bottom of page