top of page

Mijn achtergrond: Mijn jeugd bracht ik door in Voorschoten en Leiden. Vervolgens trok ik naar de bruisende stad Utrecht, waar ik zowel mijn bachelor in Arbeids- en Organisatiepsychologie als mijn master in Communicatie, Beleid en Management heb afgerond. Utrecht voelde als mijn tweede thuis, een plek waar ik zowel een basis heb gelegd in mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels woon ik weer in Leiden en met één been in Utrecht, aangezien hier ons fijne kantoor is gevestigd. Voor mijn tijd bij Ondernemende Gasten heb ik een kleine drie jaar bij DHM gewerkt. Hier zette ik mij als project- en procesmanager in voor organisaties in de infrasector, denk aan netwerkbeheerder Liander en de Provincie Noord-Holland. Vanuit mijn huidige rol als creatief projectmanager gebruik ik nu mijn positieve energie en competenties om uiteenlopende organisaties te ontwikkelen, te activeren en te verbinden. En altijd met oog voor de persoon achter de medewerker!

Op mijn vrije dag: Ga ik het liefst naar het strand om uit te waaien of languit in het zand te liggen. Vroeger ging ik elke zondag naar Willy Zuid: een strandtent in Katwijk aan Zee, gerund door de ouders van m'n beste vriendin. Later werd het voor tien jaar lang mijn werkplek en heb ik heel wat Katwijkers, Duitsers en wielrenners van koffie en appeltaart voorzien. Wat ik vooral mis? De zonsondergang. Die verveelt nooit! Ik ben nog steeds op zoek hoe ik die zonsondergang kan nabootsen aan de Vondellaan…

Mijn laatste ondernemende uitspatting: In aanloop naar Lowlands heb ik zelfgemaakte armbandjes gemaakt en verkocht voor muntjes! Zij blij, ik blij.

Daarom werk ik bij Ondernemende Gasten: ik was op zoek naar een baan waarbij het verbinden van mensen in organisaties en het bedenken en realiseren van creatieve oplossingen de core business is. And I found it! Daarnaast hebben we veel verscheidenheid in het type opdrachtgevers, waardoor ik mij de ene dag onderdompel in de wereld van woningcorporaties en mij de andere dag weer in de bankensector verdiep. Die afwisseling past goed bij mij. Dikke bonus dat ik dit elke dag weer met een team vol doortastende, humoristische en enthousiaste collega’s mag doen!

info@ondernemendegasten.nl
06 - 19290947

Maxime

Projectmanager communicatie, activatie en ontwikkeling
Maxime
bottom of page