top of page

Mijn achtergrond: Nadat ik in het mooie oosten ben opgegroeid in het dorpje Heeten, vertrok ik op mijn 18e naar het Leidse. Na mijn bachelor en een geweldige reis van zeven maanden door Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, verhuisde ik naar Utrecht voor mijn master Publiek Management. Daarna begon ik als trainee bij YSE. Een fantastische start van mijn werkende leven; uitdagende projecten bij opdrachtgevers (NFU, BZK, Gemeente Den Haag) en veel focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Na mijn traineeship ben ik trainingen gaan geven en hield ik mij bezig met HR-vraagstukken binnen YSE. Na drie te gekke en leerzame jaren besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe creatieve én mensgerichte uitdaging, en of dat is gelukt bij OG!

Op mijn vrije dag: geniet ik van een goede cappuccino in een koffietent, fiets ik naar vrienden of familie op mijn racefiets (met zeven kleine nichtjes en neefjes is dat altijd feest) of sta ik te dansen op een festival of bij een concert.

Mijn laatste ondernemende uitspatting: is denk ik Bear & Bo, berentasjes die ik samen met mijn zussen en mams maakte waarbij kleintjes zelf hun tassenband konden kiezen.

Daarom werk ik bij Ondernemende Gasten: omdat ik het te gek vind dat we met zoveel positiviteit en zo'n drive mensen écht in beweging brengen. Van de mooiste creatieve ideeën bedenken tot aan het ontwerpen van events en spellen, alles is gericht op mensen en hun beleving. Een manier van werken waar ik in geloof en heel enthousiast van word.

info@ondernemendegasten.nl
06 - 19 52 09 01

Nienke

Projectmanager communicatie, activatie en ontwikkeling
Nienke
bottom of page