top of page

Mijn achtergrond: Als klein meisje dat uit de stad Arnhem kwam, groeide ik als tiener op in een dorp in Gelderland. De switch van uit de stad naar een dorp gaan, leerde mij veel over mijzelf en anderen. De verschillen in hoe mensen denken en zich uiten waren hierin merkbaar, ook ik heb daarin mijn eigen weg moeten vinden. Het verhuizen als kind zorgde ervoor dat ik snel leerde schakelen en erg sociaal was ingesteld. Op een nieuwe plek weer nieuwe vrienden maken vraagt om uit je comfortzone te stappen. Dit is iets wat ik dan ook graag doe. Toen ik 17 werd begon ik aan mijn opleiding Communication en Multimedia Design. Een brede en creatieve opleiding waarin ik uiteindelijk de richting Content Design heb gekozen, want dingen bedenken en maken vind ik echt het leukst. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar CMD en studeer ik af bij Ondernemende Gasten. Een te gekke kans om alles wat ik in de afgelopen tijd op mijn opleiding rondom communicatie, branding en design heb geleerd toe te passen in de praktijk.

Op mijn vrije dag: Ben ik aan het winkelen met vriendinnen, zoek ik een terrasje op, ben ik te vinden op een festival of plan ik een andere leuke activiteit in. Ik ben vaak bezig met iets creatiefs of actiefs, ik hou echt van de afwisseling op een dag. Als ik niks op de planning heb staan, brainstorm ik over nieuwe projecten of ik rommel wat aan in huis en richt een kamer opnieuw in.

Mijn laatste ondernemende uitspatting: Voor mijn minor ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van een compleet brandadvies, hiervoor ben ik samen met mijn team naar Berlijn geweest en zijn we door heel de stad op zoek gegaan naar inspiratie en kennis die ons hielpen bij het ontwikkelen van dit advies. Ook ben ik bezig met het bedenken en uitwerken van een eigen brand (merk), iets wat nu nog in de kinderschoenen staat maar ik ontzettend leuk vind om mee bezig te zijn.

Ik studeer af bij Ondernemende Gasten omdat dit bedrijf iets doet waar ik super vrolijk van word: het creëren van toffe en nieuwe ervaringen die mensen helpen verder te komen in hun werk. Het stukje verbinding en plezier is meteen terug te zien in het bedrijf en dit spreekt mij enorm aan. Ik vind het daarom een leuke uitdaging dat ik met mijn opdracht een bijdrage kan leveren aan de groei van Ondernemende Gasten. Daarnaast hoop ik nog veel te mogen leren en meedenken over de vraagstukken, het proces en organisatie van projecten.

rosar@ondernemendegasten.nl

Rosa

Stagiaire
Rosa
bottom of page