top of page

Mijn achtergrond: Na mijn master Sport- en Prestatiepsychologie heb ik veel verschillende dingen gedaan. Ik begon als recruitment consultant waarin ik specialisten hielp aan leuke nieuwe functies. Als projectcoördinator coördineerde ik later een project van de Gemeente Amsterdam en AFC Ajax, dat gericht was op de persoonlijk ontwikkeling en activatie van jongeren. Daarnaast hielp ik topsporters bij hun 'duale carrière'.

Op mijn vrije dag: Het liefst pak ik mijn racefiets of trek ik mijn hardloopschoenen aan en scheur ik lekker langs de Amstel. Om mijzelf naderhand heerlijk te belonen met een luxe lunch!

Mijn laatste ondernemende uitspatting: Samen met een aantal anderen helpen we (ex-)topsporters met hun carrière na(ast) hun sport. Dit doen we met begeleiding, trainingen en door ze te helpen bij hun arbeidsmarktoriëntatie.

Daarom werk ik bij Ondernemende Gasten: Omdat ik gek ben op afwisseling en ik vind het mega leuk om te helpen aan de vooruitgang van personen of organisaties. Daarbij geloof ik dat je met plezier als uitgangspunt tot de mooiste uitkomsten kan komen. In mijn rol komt dit fantastisch samen!

tjeerdl@ondernemendegasten.nl
06 - 43 46 50 40

Tjeerd

Projectmanager communicatie, activatie en ontwikkeling
Tjeerd
bottom of page